سئو چیست ؟ شرح هر آنچه که باید درباره این حوزه بدانید.

در دنیای امروز، ما تقریباً برای یافتن پاسخ تمام سؤالات خود به Google مراجعه میکنیم و اصولاً برروی نتیجه اول و یا نهایتاً دوم نمایش داده شده کلیک، میکنیم. بنابراین تعجبی ندارد که صاحبان مشاغل و وب سایتها در تلاش برای بهبود سایتهای خود باشند تا به نتایج اول گوگل برسند. چرا که هر هدفی که از بابت راه اندازی وب سایت داشته باشید، تنها در صورت قرار گرفتن در نتایج اول گوگل، محقق میشود و این دقیقاً کاری است که سئو برای سایت شما انجام میدهد. بنابراین، اگر به دنبال بهینه کردن سایت خود هستید و میخواهید بدانید که سئو و انواع سئو چیست ، با ما همراه شوید.
فهرست مطالب
سئو چیست ؟
سئو مخفف عبارت «بهینه سازی موتورهای جستجو» میباشد. به عبارت دیگر، سئو یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو، فرآیند بهینه سازی وب سایتها است تا از طریق جستجوهای ارگانیک (رایگان) در موتورهای جستجو رتبه خوبی کسب کنند. به همین دلیل، یکی از حیاتیترین استراتژیهای بازاریابی برای هر کسب و کاری محسوب میشود. در واقع هدف از سئو، بهبود موقعیت وب سایت در صفحات نتایج جستجو است. چرا که هرچه در نتایج بالاتر ظاهر شوید، امکان کلیک بر روی سایت شما نیز، افزایش مییابد.
یک سئوی خوب شامل فعالیتهای مختلفی مانند موارد زیر میشود:
- شناسایی کلمات کلیدی که احتمال سرچ بالایی دارند.
- ایجاد محتوای مفید و باکیفیت و بهینه سازی آن برای موتورهای جستجو و کاربران
- لینک سازی مرتبط بین مطالب سایت
- بررسی و آنالیز نتایج سایت
- و…
از آنجایی که گوگل، به دنبال ایجاد تجربه کاربری مثبت برای جستجوگرانش است، میخواهد بهترین اطلاعات ممکن را ارائه دهد. بنابراین باید برروی سایت خود به گونهای کار کنید که هم از نظر گوگل و هم از نظر کاربران، مفید و مناسب باشید.
عملکرد موتورهای جستجو به چه شکل است؟
موتورهای جستجو توسط افراد به کار گرفته میشود تا پاسخ سوالات خود را در اینترنت بیابند. الگوریتمهای موتورهای جستجو، برنامههای رایانهای هستند که به دنبال سرنخهایی میگردند تا به جستجوگران نتایج دقیقی، درباره آنچه سرچ کردهاند، نشان دهند.
موتورهای جستجو برای یافتن صفحات وب و و تصمیم گیری در مورد رتبه بندی آنها، برای هر کلمه کلیدی، از الگوریتمها استفاده میکنند. سه مرحله برای فرآیند کار موتورهای جستجو وجود دارد: کراول کردن، که مرحله کشف است. ایندکس کردن که مرحله بایگانی است. و رتبه بندی کردن که مرحله بازیابی است.
مرحله 1: کراول کردن
اولین قدم، کرال کردن است. موتورهای جستجو، رباتهای کراولر وب را، برای یافتن صفحات جدید و ثبت اطلاعات در مورد آنها ارسال میکنند.
هدف آنها، کشف صفحات وب جدید موجود و همچنین بررسی دورهای محتوای صفحاتی است که قبلاً بازدید کردهاند تا ببینند آیا آنها تغییر کرده اند و به روز شدهاند یا خیر.
موتورهای جستجو با دنبال کردن پیوندهایی که قبلاً کشف کرده اند، صفحات وب را کراول میکنند. بنابراین اگر یک پست وبلاگ دارید و از صفحه اصلی شما به آن لینک داده شده است، هنگامی که یک کراولر وارد صفحه اصلی شما میشود، به دنبال پیوند دیگری برای دنبال کردن میگردد و لینک پست جدید شما را دنبال میکند.
مرحله 2: ایندکس کردن
مرحله دوم ایندکس کردن است. اگر موتور جستجو تصمیم بگیرد تا از صفحهای که کراول کرده است، استفاده کند؛ آن را ایندکس میکند. در نتیجه به فهرست آن افزوده میشود.
صفحات برگزیده، در یک پایگاه داده ذخیره میشوند تا بعداً قابل بازیابی باشند.
در این مرحله، اکثر صفحات وب که محتوای منحصر به فرد و ارزشمند ارائه میدهند، در فهرست قرار میگیرند.
از این رو، یک صفحه وب ممکن است در فهرست قرار نگیرد اگر:
- محتوای آن تکراری تشخیص داده شود.
- محتوا کم ارزش یا هرزنامه به نظر بیاید.
- قابل کراول کردن، نباشد.
- صفحه یا دامنه فاقد لینکهای ورودی باشد.
مرحله 3: رتبه بندی کردن
مرحله سوم، مهمترین مرحله است. رتبه بندی تنها پس از تکمیل مراحل قبلی، انجام میشود. بنابراین هنگامی که یک موتور جستجو سایت شما را کراول و ایندکس میکند، میتواند که رتبه بندی شود.
بیش از 200 معیار رتبهبندی وجود دارد که موتورهای جستجو برای مرتبسازی و رتبهبندی محتوا از آنها استفاده میکنند، این معیار به سه دسته تقسیم بندی میشوند که به آنها، انواع سئو میگویند:
- سئو on page
- سئو off page
- سئو تکنیکال
در ادامه به چند مورد از، ملاکهای سنجش موتورهای جستجو اشاره کردهایم:
- حضور کلمه کلیدی در تگ عنوان
- وجود کلمات کلیدی و مترادفات آن در متن
- سرعت بارگذاری صفحه
- سازگاری صفحه با موبایل
- اعتبار صفحه
- و…
باید توجه داشته باشید که، گوگل جزئیاتی در مورد الگوریتمها یا فرآیندهای خود منتشر نمیکند. از این رو، دقیقاً نمیتوان تشخیص داد که، چه عواملی بر ایندکس کردن و رتبه بندی تأثیر گذار است.
بنابراین، سئو یک علم کامل نیست و حتی زمانی که به نظر میرسد که تمام بهینهسازیها اجرا شدهاند، اغلب به صبر و تغییرات مداوم برای دیدن نتایج مد نظر، نیاز است.
رویکردهای مختلف در سئو چیست ؟
اینکه تشخیص بدهید، چگونه سایت خود را بهبود ببخشید، به شما کمک میکند تا در صدر جدول نتایج ظاهر شوید.
یک اشتباه رایج در میان مبتدیان سئو و همچنین برخی از قدیمیها، یکسان دانستن طبقهبندی روشها/رویکردها و انواع سئو با هم است. چراکه این دو اصطلاح، باهم متفاوت هستند.
اما قبل از اینکه به پاسخ انواع سئو چیست ، بپردازیم، باید به سوال انواع رویکردها در سئو چیست ، پاسخ دهیم.
در زیر سه روش رایج برای بهینه سازی موتورهای جستجو آورده شده است:
سئو کلاه سفید
دانستن اینکه سئو کلاه سفید بهترین و بدون شک سختترین راه برای سئو است، زیاد سخت نیست.
این تکنیک درباره تمام روشها و تکنیکهایی است که، صفحه شما را به صدر صفحه نتایج میرساند.
تکنیکهای سئو کلاه سفید، رویکرد پیشنهادی گوگل برای رتبه بندی هر صفحه وب میباشد. با انجام این روش، گوگل به شما کمک میکند تا کسبوکار خود را به صورت آنلاین و بدون هیچ گونه منفیکاری، تبلیغ کنید.
برخی از تکنیک های سئو کلاه سفید عبارتند از:
- انتشار محتوای متنی با بالاترین کیفیت: گوگل توجه زیادی به این نکته دارد که کدام صفحات وب بهترین جواب را ارائه میدهند. و آیا جستجوگر از محتوایی که بازدید کرده است، راضی است یا خیر. محتوای شما نه تنها باید پاسخی کامل ارائه بدهد. بلکه خواندن آن باید آسان و سرگرم کننده باشد تا درک آن برای کاربران آسانتر شود.
- ایجاد رابط کاربری مناسب: کاربران برای گوگل مهمترین چیز هستند و باید رضایت آنها تامین شود. از این رو باید مطمئن شوید که استفاده از وب سایت شما راحت و دسترسی به آن، آسان است.
- به اشتراک گذاری لینک صفحه خود در رسانههای اجتماعی: هر استراتژی که به سایت شما کمک میکند ترافیک جذب کند باید استفاده شود و اشتراک گذاری لینک، یکی از آنهاست.
- بهینه سازی HTML: بهینه سازی HTML به این معنی است که دائماً کدهای سایت خود را بررسی کنید تا ببینید که بالا آمدن صفحات وب سایتتان با تاخیر انجام میشود یا خیر.
بدون شک، سئو کلاه سفید بهترین روش انجام سئو است. این روش، با اینکه وقت گیر است اما وب سایت شما را برای گوگل به وب سایتی که از تمام دستورالعملها و قوانین ذکر شده پیروی میکند؛ تبدیل میکند.
سئو کلاه سیاه
سئو کلاه سیاه، سریعترین راه برای رسیدن به هدف است. اما همانقدر که سریعتر است، ریسک بالاتری نیز دارد و ممکن است باعث حذف سایت شما شود. زیرا، تکنیکهای سئو کلاه سیاه، همگی در مورد دستکاری و بهره برداری و به نحوی کلاه گذاشتن سر الگوریتمهای گوگل هستند.
با این روش، شما سریعتر وارد نتایج گوگل میشوید و به رتبههای خوبی میرسد، اما فقط برای مدت کوتاهی. زیرا گوگل متوجه میشود که صفحات شما واقعاً در راستای اهداف و قوانین آن بوجود نیامده و شما را جریمه و یا حذف میکند.
برخی از تکنیکهای سئو کلاه سیاه عبارتند از:
- لینک هرزنامه یا اسپم
- استفاده زیاد از حد از کلمات کلیدی
- تگها و سرفصلهای HTML بیش از حد سئو شده
- استفاده از تصاویر بسیار زیاد
- متون / لینکهای پنهان
- خرید بک لینک
- انتشار متن کپی شده
- و…
همه این فعالیتها تنها منجر به تولید محتوای بیکیفیت میشوند، که برای گوگل واقعاً ناخوشایند است.
یکی از نقاط ضعف اصلی سئو کلاه سیاه این است که کاربران پس از اینکه متوجه شوند اطلاعاتی را که برای آن، به سایت شما آمدهاند را در آن پیدا نمیکنند، از وب سایت شما خارج میشوند. در نتیجه شما هرگز به هدف اصلی خود نمیرسید.
سئو کلاه خاکستری
سئو کلاه خاکستری ترکیبی از دو رویکرد سئو است که در بالا توضیح دادیم. همانطور که از نام آن پیداست، به نظر میرسد که شما به دنبال پیروی از الگوریتمها هستید ولی در واقع در حال دور زدن آنها هستید.
ممکن است گوگل هرگز سایت شما را به دلیل استفاده از این تکنیک حذف نکند اما تصویر بدی از کسب و کار شما ترسیم کند و یا حتی بعد از مدتی از رتبه بندی سایت شما جلوگیری کند.
برخی از تاکتیکهای سئو کلاه خاکستری عبارتند از:
- انتشار محتوای تکراری ولی دست کاری شده
- تبادل لینک
- انتشار مقالات با عناوین کلیک طعمه و زرد
برخی از کسب و کارها از این روش همراه با تلاش و توجه بیشتر روی بخش کلاه سفید، استفاده میکنند و از آن جواب خوبی هم میگیرند اما سئو کلاه خاکستری زمانی کار دستتان میدهد که بیش از اندازه روی آن حساب باز میکنید.
انواع سئو چیست ؟
حال که دانستید انواع رویکردها در سئو چیست ، نوبت آشنایی با انواع سئو ، است.
از آنجایی که هیچ راهی برای دانستن اینکه دقیقاً چه چیزی روی رتبه بندی کردن موتورهای جستجو تأثیر می گذارد، وجود ندارد، کارشناسان توصیه می کنند که استراتژی سئوی شما حاوی انواع سئو باشد.
ما سه نوع سئو داریم که در ادامه به طور کامل آنها را شرح میدهیم:
1. سئو on page (سئو داخلی)
همانطور که از نام آن نیز پیداست، سئو on page که به سئو داخلی نیز معروف است، فعالیتی است که مستقیماً در صفحه یا سایت انجام میشود. این کار شامل بهینه سازی عوامل رتبه بندی در سایت مانند توضیحات متا، کلمات کلیدی، عناون سئو، تصاویر، هدرها و موارد دیگر است.
برای انجام یک سئو on page بی نقص، چه کارهایی باید انجام دهیم؟
1.1. تحقیق کلمات کلیدی SEO
پس از ایجاد یک وب سایت با تجربه کاربری خوب، مهمترین کاری که باید، برای کسب و کار و وب سایت خود انجام دهید، تحقیق فشرده برای عبارات و کلمات کلیدی است.
تحقیق در مورد کلمات کلیدی برای یک سایت دقیقاً به منزله تحقیقات بازار برای بازاریابی است. در واقع این کار به شما کمک میکند تا دقیقاً بدانید که مخاطبان و مشتریان بالقوه شما در گوگل به دنبال چه چیزی هستند.
ایجاد محتوا بدون تحقیق در مورد کلمات کلیدی مربوطه، فقط به شما کمک میکند تا یک استراتژی آزمون و خطا ایجاد کنید که در نهایت نیز بر وب سایت و تجارت شما تأثیر منفی میگذارد. چرا که ممکن است، محتوایی تولید کنید که مخاطبان شما هرگز به آن نیاز پیدا نخواهند کرد.
پایهای ترین روش برای پیدا کردن کلمات کلیدی، این است که یک کلمه یا عبارت ساده و مرتبط با حوزه خود را جستجو کرده و ببینید گوگل چه نتایجی را به شما نشان میدهد.
در استراتژیهای پیشرفتهتر شما باید از ابزارهایی استفاده کنید که به طور خاص به شما، نشان میدهند، کدام کلمات کلیدی ترافیک بیشتری را به وب سایت شما وارد می کنند یا کدام یک بیشتر جستجو می شوند و کدام یک از آنها پتانسیل بیشتری برای قرار گرفتن در نتایج اول را دارد.
1.2. تولید محتوای سئو شده و با کیفیت
این که محتوای شما باید با کیفیت باشد اصل واضحی است که نیاز به تاکید برروی آن نیست. این کار، نه تنها به شما کمک میکند در نتایج بالا ظاهر شوید، بلکه رضایت و اعتماد کاربر را نیز جذب میکنید.
پس از تحقیق در مورد کلمات کلیدی، اکنون می دانید که مخاطب شما دقیقا به دنبال چه موضوعی است. پس در این مرحله نوبت آن است که چیزی را که میخواهد به بهترین شکل ممکن به او بدهید.
چیزی که اکثر صاحبان وب سایت و کسب و کارها از درک آن ناتوان هستند این است که هر چه کاربران بیشتری و به مدت طولانیتری در سایت شما بمانند، شانس صعود شما به نتایج اول نیز افزایش مییابد. چرا که از نظر گوگل، شما سایتی، مطابق میل کاربران هستید.
1.3. لینک سازی داخلی برای سئو
لینک سازی داخلی نقش مهمی در بهبود سایت شما ایفا کرده و مزایای مختلفی، با خود به همراه دارد. این روش، کاربر را ساعتها در سایت شما نگه میدارد و به گوگل این تصور را میدهد که نتایج باکیفیتی، در جستجوی Google ارائه میدهید.
لینک ساز داخلی برای سئو چیست؟
لینک های داخلی URL هایی هستند که به صفحه دیگری یا چند صفحه دیگر در وب سایت شما ختم میشوند. کاری که یک URL انجام میدهد این است که به بازدید کننده، نشان میدهد که صفحات دیگری در همین وب سایت وجود دارد که جزئیات بیشتری را در مورد این موضوع ارائه می دهند. از این رو ممکن است، بازدیدکننده تصمیم بگیرد که لینک را دنبال کند و به صفحه اصلی بازگردد یا فقط به خواندن مطالب در صفحه اول ادامه دهد.
پیوند داخلی همچنین می تواند پیوندهایی به صفحات با اعتبار بالا در حوزه شما باشد.
در ابتدا ممکن است به نظر برسد که بخشی از ترافیک خود را مستقیماً به وب سایت دیگری هدایت میکنید و اینجا جایی است که تخصص وارد میشود. شما به رقبای خود، لینک نمیدهید بلکه به وب سایتهایی که موضوعی متفاوت از شما دارند، لینک میدهید.
1.4. بهینه سازی متا دیسکریپشن و سئو تایتل
فراداده چیزی است که گوگل را از محتوای وب سایت یا صفحه شما مطلع میکند.
به طور مثال، اگر میخواهید مقالهای در مورد “سئو و انواع سئو چیست ؟” منتشر کنید، متا دیسکریپشن و سئو تایتل و متن شما، باید حاوی عبارات کلیدی “انواع سئو” و “سئو چیست” و یا سایر عبارات مشابه باشد. در نتیجه ،هنگامی که جستجوی گوگل با این عبارات انجام میشود، وب سایت شما در یکی از صفحات نتایج جستجوی گوگل ظاهر میشود.
عنوان سئو ، متن قابل کلیکی است که به رنگ آبی ظاهر میشود. توضیحات متا یا متا دیسکریپشن نیز، جمله کوتاهی است که درست زیر عنوان سئو در صفحه نتایج جستجو نشان داده میشود.
برای بهبود رتبه صفحه خود، اطمینان حاصل کنید که کلمات کلیدی را در متا دیسکریپشن و سئو تایتل اضافه کردهاید تا به گوگل برای ایندکس کردن و رتبه دهی خود، کمک کنید.
1.5. بهینه سازی سئو تصویر
مهم نیست که چه رویکردی را برای سئو سایت خود اتخاذ کرده باشید، باید چند عکس مرتبط، با کیفیت و کم حجم را به محتوای خود اضافه کنید تا شانس لینک یکی شدن خود را افزایش دهید.
تصاویر کمک میکنند که محتوای شما جذابتر به نظر برسد و بدون استفاده از کلمات زیاد، منظور شما درک شود. به عبارت سادهتر، توضیحات با تصاویر، قابل فهمتر میشوند.
هنگامی که جستجو در تصاویر گوگل انجام میشود، تصاویر بهینه شده شما در لیست ظاهر می شوند و جستجوگر می تواند روی آن کلیک کند تا وارد سایت شما شوند.
برای بهینه سازی تصاویر خود باید کیورد یا کلمات کلیدی را در قسمت “متن جایگزین تصویر” قرار دهید.
2. سئو off page (سئو خارجی)
یکی دیگر از انواع سئو، سئو off page یا سئو خارجی میباشد. سئو خارجی دقیقاً برعکس نوع داخلی آن است. در سئو off page، بر تمام فعالیتهای سئو در خارج از وب سایت تمرکز میشود. با این حال، چه در مورد سئوی خارجی صحبت کنیم، چه در مورد سئو داخلی، یا حتی سئو فنی، یک چیز ثابت می ماند و آن، جایگاه خوب پیدا کردن، است.
چه کارهایی خارج از وب سایت خود میتوانیم انجام دهیم – که سئو کلاه سیاه نباشد- تا رتبه سایت را در چندین موتور جستجو بهبود بخشد؟
2.1. وبلاگ نویسی مهمان
وبلاگ نویسی مهمان یک سیستم بازاریابی محتوا و ایجاد لینک است که خارج از هر پلتفرمی که شما مالک آن هستید انجام میشود. در این روش، هر شخص برای تبلیغ وب سایت خود ، یک پست وبلاگ را تحت عنوان وبلاگ تبلیغاتی در وب سایت یا وبلاگ شخص ثالثی، مینویسد و منتشر میکند.
هدف وبلاگ نویسی مهمان این است که به شما این امکان را میدهد تا از وب سایتی با اعتبار بالاتر به وب سایت خود ترافیک وارد کنید.
با این کار، گوگل فرض میکند که وب سایت شما یک وب سایت معتبر و مناسب است چرا که یکی از بزرگترین سایتها در سرور آنها برای کسب اطلاعات به شما لینک داده است.
2.2. تحقیق و تحلیل رقبا
تحقیقات سریعی در مورد رقبای خود انجام دهید تا به استراتژی آنها و اینکه چگونه میتوانید آنها را شکست بدهید، پی ببرید.
2.4. تبلیغات اینترنتی
جدا از سئو، نوع دیگری از بازاریابی وجود دارد که به بازاریابی موتورهای جستجو معروف است. اگرچه بازاریابی موتورهای جستجو – که اغلب به آن بازاریابی سئو نیز می گویند – به شما ترافیک ارگانیک نمیدهد، اما به شما کمک میکند، محتوای صفحه خود را در صفحه اول نتایج جستجو گوگل قرار دهید. تبلیغات اینترنتی همچنین میتواند شامل تبلیغات در فیس بوک، اینستاگرام و… اشاره شود و به شما کمک کند تا، مشتریان خود را به طور مؤثرتری هدف قرار دهید.
3. سئو فنی
از دیگر انواع سئو کردن سایت، سئو فنی است که جدا از تولید محتوا میباشد. با این حال، می تواند ظاهر شما را در نتایج جستجوی ارگانیک بهبود بخشد. اکثر مبتدیان، سئو فنی را با سئو کلاه سیاه اشتباه میگیرند. این در حالی است که هدف سئو فنی، بهبود تجربه کاربر با بهینه سازی وب سایت است که، سئو کلاه سیاه آن را کاهش میدهد.
سئوی فنی به تمام فعالیتهای سئو اطلاق میشود که به بهبود سایت شما کمک میکند و کار با وب سایت را برای بازدیدکنندگان را آسانتر میکند.
در زیر چند نکته وجود دارد که باید به هنگام تکنیکال سئو در نظر بگیرید:
3.1. زمان بارگذاری سایت
بازدیدکنندگان دیگر حوصله صبر کردن برای بارگذاری صفحات را ندارند. آنهابه دنبال یافتن بهترین پاسخ و آن هم خیلی سریع، هستند. اگر بارگذاری صفحات وب سایت شما مدت زیادی طول بکشد، بازدیدکنندگان مقاله شما را رها کرده و به وب سایت بعدی می روند که پست مشابهی را ارائه میدهد.
در این رابطه، جالب است بدانید، میانگین توجه افراد 8 ثانیه است. اگر توجه بازدیدکنندگان خود را با متا و سئو تایتل خود جلب کنید، کمتر از 8 ثانیه فرصت دارید تا به آنها ثابت کنید که صفحه وب شما حاوی اطلاعات مورد نیاز آنها است. پس زمان بارگذاری سایت شما باید کمتر از 2 ثانیه طول بکشد.
3.2. سازگاری با موبایل
اغلب تصور میکنند که بازدیدکنندگان آنها، فقط از رایانه برای بازدید از سایتشان استفاده میکنند. اما در واقعیت، به ندرت، این چنین است.
چندین مطالعه ثابت کرده اند که هر چه یک سایت برای موبایل مناسب تر باشد، احتمال خواندن وبلاگ یا مقاله آنها بیشتر است.
3.3. شناسایی خطای کراول شدن
گاهی اوقات، یک خطای کوچک در کد شما می تواند وب سایت شما را برای ربات های گوگل یا سایر موتورهای جستجو کاملاً نامرئی کند. به غیر از کدها، صفحه شما ممکن است مشکلات دیگری از جمله از دست دادن تگ های H1 و H2 و ابرداده های تکراری داشته باشد.
3.4. کلمه کلیدی آدم خوار
یکی از مواردی که باید از آن اجتناب کنید، سردرگمی موتورهای جستجو است. موتورهای جستجو به طور طبیعی وب سایت شما را میخوانند و تعیین میکنند که کدام صفحه به بازدیدکننده خدمات بهتری ارائه می دهد و اگر اتفاقاً دو پست در وب سایت شما با کلمات کلیدی یکسان وجود داشته باشد، موتور جستجو باید تصمیم بگیرد که بازدیدکنندگان کدام یک از این دو پست را ببینند.
حال شرایطی را تصور کنید که رباتهای موتور جستجو به طور متناوب بین این دو پست در حال کار باشند. این امر، به این معنی است که، هر دو سایت ترافیک کمتری دارند و در نهایت رتبه پایین تری خواهند داشت.
ساده ترین راه حل برای رفع این مشکل، ترکیب هر دو مقاله در یک پست وبلاگ جامع است.
4. سئو محلی
اخرین مدل از انواع سئو، سئو محلی است و بسیار تحت تاثیر بازاریابی آنلاین محلی است.
این سئو، باعث ترویج کسب و کار در بخش مشتریان محلی بوده و باعث میشود مشتریان محلی بتوانند براحتی کسب و کار شما را پیدا نمایند.
موتورهای جستجو سرویس هایی جهت سئو محلی ارائه میکنند که در این راه میتوانند به شما کمک بسیاری کنند.
کلام آخر
در این مقاله سعی کردیم به طور جامع، به سوال سئو ، رویکردها و انواع سئو چیست ؟ جامعترین پاسخ را بدهیم.
همانطور که متوجه شدید، بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) کاری است که نیاز به توجه کامل دارد، زیرا این روش، مهمترین و ارزشمندترین راه برای رساندن مشتریان بالقوه به وب سایت شما از طریق پستهای وبلاگتان است.
با این حال، روند و تاکتیکهای مورد نیاز در این راه، قطعاً برای مبتدیان کمی دشوار به نظر میرسد.
اما نیازی نیست نگران این مساله باشید. چرا که ما در فرصت پلاس، دورههای آموزشی انواع سئو رو در سطوح مختلف و با شرایط برگزاری متنوع، برای شما تدارک دیدیم. فقط کافی است وارد لینک زیر شده و در دوره مناسب و دلخواهتان، شرکت کنید.
همچنین اگر تمایل دارید به طور مفصلتر و بیشتر با سئو فنی و چک لیست آن آشنا شوید، پیشنهاد میکنم دو مقاله زیر را از دست ندهید.

مطالب زیر را حتما بخوانید
-
صفر تا صد بهترین راههای درآمد زایی از حسابداری
76 بازدید
-
معرفی رشته ی کامپیوتر در هنرستان،دبیرستان،دانشگاه
109 بازدید
-
نرم افزار آهنگ سازی و هر آنچه باید در مورد آن بدانید
101 بازدید
-
راهنمای کامل کسب و کارهای خانگی پردرآمد: از ایده تا موفقیت
108 بازدید
-
معرفی 9 تا از بهترین ابزارهای هوش مصنوعی برای سئو
98 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید